scrollen met muiswieltje of toetsenbord pijltjes

Mij als fotograaf?

Enthousiast geworden?

Wil je een leuke fotoshoot met/van jezelf, je huisgenoten, je huisdier of een evenement stuur me dan even een mailtje. peter@peters-fotos.nl 

 

Vernieuwend

Als het leuk en origineel is en als de timing me uitkomt doen we het gewoon TFP

(Time for Pictures)

 

 

 

 

Origineel

Als het leuk is maar voor mij niet echt vernieuwend doe ik het waarschijnlijk wel voor een geringe onkostenvergoeding of ook TFP als we er allebei gewoon zin in hebben.

 

 

 

(Semi)-Commercieel

Wil je me inhuren voor serieus fotowerk of wil je commeciele foto’s dan moeten we even overleggen. Er is veel mogelijk. Bevalling – geboorte – newborn – bruiloft – begrafenis – fashion – nude art – portret – product. Even een mailtje en ik reageer snel. peter@peters-fotos.nl Als richtlijn hanteer ik een all-in tarief van €80/uur inclusief nabewerken.

 

 

Wat moet ik aan?

Alles kan maar iets opvallends is altijd leuk. Mooie kleuren, grote opvallende accessoires, een leuke sjaal of hoed, alles kan. Bij groepen de kleding een beetje op elkaar afstemmen. Niet een persoon licht en de rest donker maar ongeveer 50/50 of allemaal hetzelfde.  

kan ik iemand meenemen?

Natuurlijk mag je een vriend, vriendin, vader, moeder of  wie dan ook meenemen. Het is zelfs wel handig in sommige gevallen om wat bij te staan in de belichting of bijvoorbeeld om te helpen bij de compositie.

 
Wat te doen bij slecht weer?

Voor een buitenshoot is droog weer natuurlijk wenselijk (in de meeste gevallen). Als de voorspellingen slecht zijn hebben we van te voren wel even contact.

Op deze foto rust copyright - Kopiëren of gebruik zonder toestemming is niet toegestaan - ©Peter van der Wal