scrollen met muiswieltje of toetsenbord pijltjes

Mij als fotograaf?

Enthousiast geworden?

Wil je een leuke fotoshoot met/van jezelf, je huisgenoten, je huisdier of een evenement stuur me dan even een mailtje. peter@peters-fotos.nl 

 

TFP (time for pictures)

Het is mijn hobby dus ik werk het liefst TFP. Een leuke shoot met mooie resultaten en vooral veel plezier voor model(len) en fotograaf.

Wil je een gezellige shoot met mooie resultaten? Ik ben altijd in voor nieuwe samenwerkingen!

 

 

 

Niet TFP?

Voor een professioneel model, zeker voor een professioneel naaktmodel wil ik uiteraard betalen. Maar het blijft hobby en de foto’s gebruik ik niet commercieel dus het budget is beperkt.

 

 

(Semi)-Commercieel

Wil je me inhuren voor serieus fotowerk of wil je commerciële foto’s dan moeten we even overleggen. Er is veel mogelijk. Bevalling – geboorte – newborn – bruiloft – begrafenis – fashion – boudoir – nude art – portret – product. Even een mailtje en ik reageer snel. peter@peters-fotos.nl 

Ook hier geldt, het is mijn hobby dus ik zeg niet overal ja tegen. Ik doe alleen opdrachten die ik leuk vind om te doen en dan is mijn tarief vaak niet hoger dan een fles lekkere whisky.

 

Wat moet ik aan?

Alles kan maar iets opvallends is altijd leuk. Mooie kleuren, grote opvallende accessoires, een leuke sjaal of hoed, alles kan. Bij groepen de kleding een beetje op elkaar afstemmen. Niet een persoon licht en de rest donker maar ongeveer 50/50 of allemaal hetzelfde.  

kan ik iemand meenemen?

Natuurlijk mag je een vriend, vriendin, vader, moeder of  wie dan ook meenemen. Het is zelfs wel handig in sommige gevallen om wat bij te staan in de belichting of bijvoorbeeld om te helpen bij de compositie.

 
Wat te doen bij slecht weer?

Voor een buitenshoot is droog weer natuurlijk wenselijk (in de meeste gevallen). Als de voorspellingen slecht zijn kunnen we altijd de studio in.

Op deze foto rust copyright - Kopiëren of gebruik zonder toestemming is niet toegestaan - ©Peter van der Wal